Дошка для подачі страв - це стиль і практичність, що відрізняє її від
іншого посуду.
Її форма і унікальний дизайн дозволяє красиво піднести різні закуски, м'ясні
та рибні страви. Також тарілку можна використовувати для подачі овочів і
фруктів.. Тарілка менажниця вирізняється своєю формою, оригінальністю,
роздільністю на секції. Вона є відмінним способом сервірування та подачі страв
як вдома, так і в ресторані.
Така тарілка також може стати практичним подарунком для близької людини.
Матеріал: дерево, дуб
Розмір: 30х14, товщина 2,5.см
Переваги дерев'яного посуду:
- Екологічність
- Міцність
- Доступність
- Висока якість
- Тривалість зберігання їжі
Особливості догляду:
- Дерев'яні вироби можна мити тільки вручну, м'якими губками під струменем теплої води.
- Не можна надовго замочувати у воді, а після миття слід негайно витерти і залишити для просушування.
- Позбутися від запахів їжі, що залишились - легко, звернувшись до невинного способу: треба обдати їх окропом, а потім висушити
- Ідеальним місцем для зберігання дерев'яного посуду є відкриті ящики або довгопровітрювані полиці.