Професійна тарілка для подавання піци, риби, м'яса, овочів, фруктів та інших
страв стане гарним доповненням для вашого свята, перетворить звичайний буденну
вечерю на душевну трапезу, здивує ваших гостей і близьких оригінальністю. На
дерев'яній тарілці можна красиво подавати страви не тільки вдома за столом,
але й на природі. Якщо хочете урізноманітнити сервірування у ресторані та
здивувати відвідувачів вишуканою подачею, то варто зупинити свій вибір саме на
цій тарілці.
Матеріал: дерево дуб, черешня, ясен
Розмір: 40 см, товщина 2 см
Переваги дерев'яного посуду:
- екологічність
- міцність
- доступність
- висока якість
Особливості догляду:
- Дерев'яні вироби можна мити тільки вручну, м'якими губками під струменем теплої води.
- Не можна надовго замочувати у воді, а після миття треба негайно витерти та залишити для просушування.
- Не зберігати вироби приміщеннях із великою вологістю
- Періодично (раз на місяць) вироби треба продезінфікувати горілкою або спиртом для знищення мікробів, а також для запобігання неприємному запаху. Якщо запах з'явився, то можна протерти поверхню слабким розчином оцту або лимона.
- Не можна ставити дерев'яні вироби в духовку, мікрохвильову піч, а також на плиту.
Подивитися весь асортимент дерев'яного посуду Ви зможете, перейшовши за
посиланням: *************************