Всі категорії
Додати товар

"тарілка кума" ручний розпис, ексклюзив!

270 грн
Опис

Зваблива елегантність і вишуканість об'єднуються в нашій "Тарілці Кума". Ця ексклюзивна тарілка ручної роботи відтіняє найкращі традиції мистецтва і відзначається неповторним дизайном, який вразить будь-якого поціновувача естетики на столі.


"Тарілка Кума" - це не просто посуд, це витвір мистецтва, котрий втілює в собі відчуття стилю та смаку. Кожна деталь тарілки працює на створення атмосфери розкоші й вишуканості на вашому столі.


Зображені картопля по-селянськи, апетитні грінки з часником, ніжні крильця з соусом дор блю, соковита ковбаска та ароматний сир - це тільки частина того, чим ви зможете насолоджуватися, розмістивши свої улюблені страви на цій тарілці.


Придбайте "Тарілку Кума" вже сьогодні й додайте вишуканості та розкоші його щоденному обіду або вечері. Це не просто тарілка - це елемент істинного розкошу на столі вашого дорогого Кумця, і чудовий подарунок, як з приводом, так і без нього.

🔸 Матеріал - кераміка, колір - білий.
🔹 Діаметр - 21 см.

✅ Такий посуд можна мити вручну, або ж в посудомийній машині - зображення надійно захищене ☝️ Мікрохвильова піч теж допустима.

📛 ТЕРМІН ВИГОТОВЛЕННЯ 📛
_ складає 3-5 робочих днів _

Арт. tabpl-5

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Кераміка

Схожі товари