Всі категорії

Замішувальне блюдо рожеве 3 л tupperware

649 грн
Опис

Замішувальне блюдо рожеве 3 л Tupperware

- Об'єм - 3 л
- Висота - 12см
- Діаметр - 24см

Замісне блюдо з герметичною кришкою призначене для приготування тіста будь-
якого виду і для швидкого приготування дріжджового тіста.

А також замісне блюдо є універсальним посудом для зберігання в холодильнику
або в шафі продуктів і транспортування різних страв.

Замісна страва виготовлена з екологічно чистого матеріалу, безпечна для
здоров'я та довкілля.

Можливості використання:

- замішувальна страва допоможе приготувати будь-яке тісто і дуже швидко приготувати дріжджове тісто, оскільки повний процес бродіння проходить 30 хвилин;

- воно ідеально збереже в холодильнику свіжість м'яса або риби, овочів, ягід або фруктів, інших продуктів набагато довше, ніж за звичайного зберігання;

- страва допоможе зберегти в холодильнику свіжими сир або сметану, інші кисломолочні продукти, м'ясні та рибні напівфабрикати, готові страви: гарнір або рагу, м'ясні або рибні котлети або биточки, гуляш або салат та багато інших продуктів набагато довше, ніж при звичайному зберіганні;

- страва збереже в холодильнику аромати готових страв або напівфабрикатів;

- у ньому можна приготувати холодні супи або окрошку, крюшон або салат;

- страва чудово зберігає в шафі свіжість печива або кексів, цукерок або зефіру та інших продуктів;

- страва зручна при транспортуванні навіть рідких продуктів: герметична кришка запобігає розливанню і розсипанню продуктів;

- з ним зручно ходити на ринок: у нього можна одразу покласти продукти і безпечно доставити додому;

- страву зручно брати з продуктами на пікнік або на дачу і сервірувати нею стіл.

Приготування дріжджового тіста: налийте в замішувальну страву рідину (молоко
або воду), додайте трохи цукру, дріжджі, борошно, перемішайте тісто
силіконовим скребком, закрийте кришкою, натисніть на центр кришки, відкрийте
за "язичок" кришку, випустивши повітря. (У холодну пору року замісну страву
можна поставити в теплу воду, щоб прискорити процес бродіння). Через 10-15
хвилин кришка підніметься - це пройшов перший етап бродіння.

Додайте інші інгредієнти, трохи помісіть тісто, закрийте кришку. Ще через
10-15 хвилин кришка підніметься - тісто готове до формування випічки.

Дріжджове тісто, приготоване в замішувальній страві, ніколи не викликає печії,
воно не доброджує у Вас усередині та дуже смачне.

Замішувальне блюдо складається з основи та герметичної кришки з "язичком" для
зручного відкривання.

Закривати потрібно тільки на столі, злегка натягуючи кришку на основу.
Натиснувши на центр кришки і піднявши "хвостик" кришки, випустити зайве
повітря, закрити кришку. Усе, ємність із продуктами готова до транспортування
або для зберігання продуктів.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Тип:
Супова тарілка Миска

Схожі товари