Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Менажниця алегро з кришкою ,тапервер

450 грн
Опис

Менажниця Алегро з кришкою допоможе красиво сервірувати стіл і захистить
продукти від завітрювання в очікуванні приходу гостей.

Опис і застосування

- Менажниця складається з 4 відсіків: крайні об'ємом по 290 мл, внутрішні - з 260 мл Зовнішня поверхня менажниці білого кольору, шорстка, що перешкоджає ковзанню. Внутрішня - гладка червона. Кришка також виконана в білому кольорі.
- Наявність кришки, що прикриває у менажниці Tupperware є суттєвою перевагою, що вигідно відрізняє її від виробів конкурентів.
- Тепер можна не метушитися перед приходом гостей: розкладіть делікатеси у відсіках менажниці заздалегідь, прикрийте кришкою і відправте в холодильник. А якщо щось смачне залишилося після застілля, під кришкою його можна зберегти до наступної трапези.
- Кришка менажниці захистить вміст від завітрювання і докучливих комах на пікніку і чаюванні в дачній альтанці.
- Перевернувши кришку, Ви зможете використовувати її як додаткову менажницу, тим самим Ви економите місце на столі і не займаєте тарілки.
- Кришка менажниці має поглиблення в центрі над кожним відсіком. В цілях економії місця в холодильнику Ви зможете поставити зверху закритої менажниці ще 4 маленьких мисочки.

Що покласти в менажницу?

- Забігла подружка, а у Вас на столі вже менажниця з цукерками до чаю. Коли встигла накрити? Так все в шафці під кришкою стояло, чекало своєї години.
- Чоловіки зібралися подивитися трансляцію матчу? Що ж, їм теж час від часу необхідно відпочивати! У відсіках менажниці розмістіть рибні делікатеси, горішки та чіпси, які так добре йдуть «під пиво». Звання «улюбленої дружини» Вам гарантовано!
- На дитячому святі додайте в менажниці ягоди і фрукти або улюблені дитячі десерти: мармелад, міні-зефірки, солодке драже і горішки.
- Якщо Ви щасливий володар фондюшниці або шоколадного фонтану, у відсіках менажниці можна розташувати фрукти і шматочки зефіру, які Ви будете купати в розплавленому шоколаді.
- Для вечірки в японському стилі в менажниці можна розташувати тэмпуру, маринований імбир, японські гриби, коктейль з морських гадів.
- На пікніку додайте в менажниці кільця лимона, нарізані овочі або фрукти.
- Щоб діти не смикали Вас кожен раз, коли захочуть перекусити, тримайте менажницю з корисними некалорійними смаколиками, наприклад, горіхами і сухофруктами, в зоні дитячої досяжності.

Особливості експлуатації та догляд

- Кришка менажниці має призначення прикривати, тому, щоб уникнути проливання транспортуйте продукти з рідким вмістом тільки у вертикальному положенні.
- Промивайте менажницю вручну м'якою губкою з рідким миючим засобом або довірте миття посудомийній машині.
- Менажниця не підходить для використання в мікрохвильовій печі та морозильній камері.
- Використовуйте дерев'яні і пластикові столові прилади, не нарізайте продукти в менажниці металевими ножами. Так Ви захистите менажницю від подряпин і збережете її привабливий зовнішній вигляд.



v

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize