Всі категорії
Додати товар

Карниз для штор регульований розсувний від 76 до 198 см. білий

810 грн
Опис

Карнизи для штор INFLATION - надміцні карнизи для зовнішніх штор від 76 до 198
см - регульовані матові білі карнизи 1,6 см для патіо, розсувних скляних
дверей, вітальні

Про цей товар

- 【Простота встановлення】: Карниз для штор INFLATION легко встановлюється та поставляється з усіма необхідними деталями для підвішування (кронштейни, гвинти та інструкції). Якщо у вас виникнуть проблеми при використанні, будь ласка, зв'яжіться з нами для отримання допомоги.
- 【Регулюється шляхом зрощування】: білі карнизи швидко збираються шляхом зрощування кількох стовпів завдовжки 40 см. Ви можете збільшити або зменшити кількість полюсів для досягнення бажаної довжини. Є додаткова стійка завдовжки 20 см із наконечником для задоволення інших потреб.
- 【Міцна якість】: конструкція з'єднання з міцними секціями дозволяє легко повісити штори на цьому металевому карнизі з нержавіючої сталі. Рівномірна товщина підвищує стійкість до вигину та дозволяє витримувати навантаження до 25 фунтів.
- 【Сучасний дизайн】: декоративний карниз із якісною матовою аерозольною фарбою, стійкою до подряпин та корозії, підходить для всіх типів штор із люверсами. Завдяки сучасному вигляду, плоскі наконечники дозволяють розмістити цей настінний карниз для штор у вузькому кутку.
- 【Широке застосування】: матовий білий карниз класичного вигляду з плавними лініями та мінімалістичним декором дуже добре поєднується з вашим місцем. Ідеально підходить як скляні розсувні двері, спальні, патіо, ванна кімната, кухня.

Розміри продукту 1 х 1 х 1 см; 580 грам

Розмір 76-198 см
Колір Білий
Матеріал Нержавіюча сталь
Кількість штук 1
Пробковий профіль Настінний монтаж
Батарейки у комплекті? Ні
Потрібні батареї? Ні

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари