Всі категорії
Додати товар

Набір штор блекаут коричневого кольору, 1.5*2.7 м, 2 шт.

1550 грн -4% 1500 грн
Опис

Інтер'єрні штори канвас із затемненням — це стильний аксесуар і універсальний текстиль, який неодмінно має бути в кожному будинку, аналог відомих і популярних штор з ikea.

Комплект складається з 2 штук. Кожна світлонепроникна штора має розмір 150 х 270 см і висоту 2,7 метра.

Приємна тканина з поліестеру має м'яку, матову та гарну текстуру. Фіранки легко кріпляться на карниз за допомогою шторної стрічки для гачків, широкої куліски 6 см для труби, на кільця або магніти.

Довга, готова, віконна шторка стане чудовою прикрасою для вашої квартири та заміського будинку. Однотонні непросвічувані гардини особливо будуть актуальні як нічний варіант у спальні та дитячій кімнаті хлопчика та дівчинки для захисту від сонця та комфортного сну. Також їх можна повісити у вітальні, кабінеті, залі, на дачі, під час входу на балкон або на кухні, як денні кухонні портьєри.

Монохромні сонцезахисні фіранки зі щільного матеріалу без принта та інших декоративних елементів гармонійно поєднуватимуться з меблями, рулонними шторками, прозорим і легким тюлем, іншими текстильними елементами та предметами простору та впишуться в будь-який дизайн інтер'єру

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marinavis
marinavis
Київ
9% виконаних замовлень
Була

Схожі товари