Всі категорії
Додати товар

Пошиття штор з тканини "короїд".

400 грн
Опис

Пошиття комплекти штор під замовлення. Комплект штор складається з двох полотен потрібної Вам завширшки і до 280 см кожна. Підхоплення для штор в комплект не входять. Тканина використовується в комплекті щільна, приємна на дотик і по своїй структурі нагадує льон. Переваги: - дуже легко стираються, практично не мнуться, завдяки додаванню до натуральних, синтетичних ниток., - легко гладяться, не вицвітають на сонці., - стійкі до зносу, чудово зберігають форму, - антистатичний захист (не накопичується пил на поверхні тканини), В наличии комплекты с шириной полотен 150 см, 200 см, 250 см, 300 см., а также ткань на метраж.
Производитель: Турция.
Цвет: бирюзовый, серый, сиреневый, фиолетовый, песочный, золотистый, венге.
Высота: 280 см.
Цена: 300 грн. за метр погонный ткани.
Цена готовых комплектов:
-ширина полотен 150 см - 1600 гр. за комплект
-ширина полотен по 200 см - 1900 грн.

Портьерная ткань "Короед" - новинка на рынке портьерных тканей. Мягкая и приятная на ощупь ткань, похожа по внешнему виду на велюр с нанесенным бархатистым рисунком, напоминающим структуру мрамора.
Штори прекрасно драпіруються, мають шляхетний естетичний вигляд і чудово зберігають форму. Портьєри чудово поєднуються з тюлем і надають вікну теплий і м'який вигляд. Завдяки красивому зовнішньому вигляду тканини, вона широко використовується в оформленні дизайну інтер'єрів в стилі «hi tech», мінімалізм і оздоблення банкетних залів. Можливий пошив під замовлення. В роботу входить розкрій тканини за розмірами, пристрачивание тасьми або набивання люверсів, обробка боків і низу. Послуги з пошиття штор надаються на вигідних умовах. Над кожним замовленням працюють досвідчені фахівці. Навіть сама трудомістка робота виконується оперативно, в обумовлені терміни.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Велюр Льон