Всі категорії
Додати товар

Великий сітчастий пляжний килимок 200х200 см retoo блакитний

595 грн
Опис

Великий сітчастий килимок для пляжу, пікніка 200х200 см Retoo S045 blue

Великий пляжний килимок виготовлений із матеріалу, що пропускає пісок, що
дасть змогу вам легко позбутися небажаних піщинок. Просто протріть рукою, і
піску більше немає!

Опис товару:

- Плануючи відпочинок на морі, варто вибирати практичні рішення, тобто такі, які слугуватимуть Вашій дитині або Вам, мати багато функцій, забезпечувати комфорт і не займатимуть багато місця у валізі. Це дуже важливо, адже завдяки цьому Ви будете почувається комфортно. Одним із таких аксесуарів є пляжний килимок. Стане в пригоді у валізі маленького мандрівника, який планує пляжний відпочинок.
- Що таке пляжний килимок Retoo? Пляжний килимок Retoo — це дуже універсальний продукт, який можна використовувати як килимок для лежання, але він також ідеально підходить як килимок для сидіння й ігри. Завдяки цьому його також можна використовувати під час ігор у парку, саду тощо. Килимок має розмір 200х200 см, а отже, на ньому може поміститися вся родина.
- Килимок дає змогу засмагати, не турбуючись про пісок, що стікає по покривалу. На килимку можна зручно розташуватися, покласти різні речі, а коли на ньому з'явиться пісок, позбутися його однією рукою. Адже пісок на ковдрі не тільки подразнює з естетичних міркувань, а й твердий і може спричинити подразнення шкіри.
- Килимок пляжний зшитий по технології подвійної сітки. Це робить його водонепроникним, стійким до піску та стійким до порізів. Крім того, його легко чистити й обслуговувати. Виріб можна прати в машинці.
- Пляжний килимок виготовлений за технології подвійної сітки . Це означає, що він має два шару сітки, з'єднаних один з одним. Завдяки цьому, провівши рукою по місцю, де міститься пісок, він пройде крізь отвори та зникне. Використання подвійної сітки також виключає можливі незручності використання покривала або рушників.
- Сітка пошита в кутах і додатково посилена та обшита тканиною. Таке рішення робить усе це дуже міцним і стійким до розриву.
- Килимок має посилені краї й 4 міцні кільця для надійнішого та найкращого використання.

Характеристики:

- Матеріал: поліестер.
- Розміри в розкладеному вигляді: 200х200 см.
- Виробник: Retoo, Китай.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари