Всі категорії
Додати товар

Чохол на стілець універсальний жаккард karna туреччина 50193 світло-сірий

295 грн
Опис

Чохол на стілець універсальний Жаккард Karna Туреччина

Чохли використовуються для декору стільців, що захищають від забруднення поверхню меблів. Натяжні чохли виготовлені з трикотажної тканини, яка пронизана гумками в кількох напрямках, за рахунок чого є універсальними та відмінно підходять на різні моделі. Модель представлена в красивому дизайні з фактурним жакардовим малюнком, за нею легко доглядати, можна прати в пральній машині при температурі до 40 градусів.

Характеристики:

Тип: чохол для стільцяМатеріал: трикотажСклад: бавовна - 50%, поліестер - 48%, еластан - 2%Щільність: 230 г/м2Розмір: універсальнийКомплектація: 1 штКраїна виробник: Туреччина

Головні особливості моделі чохлів:

Модель відрізняється новими зручними фіксаторамиОригінальний, неповторний дизайнЛегко знімаються та перуться, не вимагають прасуванняЗахищають від бруду, пилу та плямЧохли на стільці виготовлені із щільного, еластичного трикотажу, з жакардовим візерунком.Зношостійка тканина не просвічує, не вицвітає і не деформуєтьсяНе фарбують ваші мебліПотрібний чохол легко підібрати для будь-яких меблів завдяки високій еластичності тканини.

Важливо: Ці параметри є орієнтовними розмірами, якщо розміри Ваших меблів сильно відрізняються у більшу сторону - уточніть у наших менеджерів доцільність покупки.

Рекомендації щодо догляду за чохлами:

Рекомендоване прання машини при температурі не вище 40 градусів без використання миючих засобів, що відбілюють і містять хлор. Віджимання делікатний. Випрасування виробу проводиться при середній температурі праски.

МатеріалБавовнаСтанНовеФормаПрямокутнаКолірСвітло сірий

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
s.ban...
s.bandurovskyi
Кропивницький
0% виконаних замовлень
Був