Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Нашийник для собак led, що світиться, регульований з usb зарядкою.

300 грн -44% 170 грн
Опис

Забезпечте безпеку вашому улюбленому вихованцю! За допомогою LED нашийника ви ніколи не втратите з уваги свого вихованця під час нічної прогулянки, його також бачитимуть перехожі та водії.

ІДЕАЛЬНО ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СОБАКИ - у Вас більше не буде грошей витрачених марно на нашийник неправильного розміру. Один розмір підходить для всіх розмірів нашийника до 52 см. Наш світлодіодний нашийник для собак можна обрізати за розміром, щоб він підходив будь-якому собаці, а також підходить для кішок або інших домашніх тварин.

ПЕРЕЗАРЯЖЕНИЙ ЧЕРЕЗ MICRO USB - цей світлодіодний нашийник для домашніх тварин можна заряджати за допомогою зарядних пристроїв для телефонів, ноутбуків, ПК, планшетів, мережевих USB-адаптерів Smart TV (кабель Micro USB входить до комплекту).

СУПЕР ЯРКИЙ СВІТЛО - Використовує високоякісні сучасні світлодіодні ліхтарі, які яскраво світяться; робить вас і вашого собаку більш помітними вночі та в умовах низького освітлення! Цей світлодіодний нашийник для собак змусить транспортні засоби заздалегідь бачити вашого собаку в темряві, ефективно захистить вашого собаку від несподіваної небезпеки під час нічної прогулянки.

- У нашийника водонепроникна оболонка, його можна використовувати в дощові дні. Підходить для будь-яких погодних умов.

3 РЕЖИМИ НАЛАШТУВАННЯ СВІТЛА - Швидке свічення, повільне свічення та постійне свічення, вибирається за допомогою натискання кнопки на нашийнику. Висока якість акумулятора 80 мАг, дозволяє працювати безперервно 6-9 годин, повна зарядка становить 1,5-2 години.

Перед відправкою товар перевіряється на працездатність та відповідність комплектації.

Країна виробник - Китай

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olesiau1907
olesiau1907
Супер-продавець
Івано-Франківськ
100% виконаних замовлень
Була