Всі категорії
Додати товар

Піхтова олія 250 мл, скляна ємність

200 грн
Опис

Фармакологічні властивості: тонізувальний, загальнозміцнювальний, протизапальний та бактерицидний засіб. Пихтова олія вбиває мікроби дією ефірних олій, мобілізує сили організму на боротьбу з інфекцією, сприяє швидкому загоєнню ран. Крім того, олія сприяє припливу крові до того організму або органа, з яким має контакт.

Також ялиця активізує функцію статевих залоз і гормональної системи. Вона регулює тиск крові: знижене вирівнює, високе знижує, не чинячи абсолютно жодного впливу на нормальне. Піхтова олія сприятливо впливає на нервову систему, надає протибольову та заспокійливу дію, покращує функцію шлунково-кишкового тракту.

Показання:
радикуліт
поліартрит
остеохондроз
запалення ревматичного характеру
запальні процеси нервової системи
болі в зоні суглобів рук і ніг
запалення легких, бронхіт, запалення дихальних шляхів
астма
кашель
коклюш
грип, ГРВІ, інші застудні захворювання
нежить
гайморит
стенокардія
ангіна
попрілості ніг, пролежні
грибок на ногах
мокрая экзема
трофічні виразки
чирки, фурункули, коробункіли
псоріаз
Діатез у дітей
мастит
лактастиз
мастопатія
ранозагоювальний
протижогова
герпес
зубний біль
пародонтоз
болезни печени
кач
ентероколіт
геморой
безсоння
переломи
підвищує функцію статевих залоз
нормалізує тиск

Протипоказання та можливі побічні дії:

Потрапивши в організм, ялинова олія має властивість накопичуватися. Тому приймати всередину ялицеву олію треба в невеликих кількостях — до 5-10 крапель на день, а деяким людям рекомендується взагалі не більш ніж 3-5 крапель. За зовнішнього застосування добова доза не має перевищувати 8-10 г.

Препарати ялиці протипоказані у разі судомних станів і схильності до них, наприклад під час лікування алкогольної інтоксикації.

Не можна поєднувати лікування ялицевою олією та вживання алкоголю. Будь-які алкогольні напої, навіть пиво, під час лікування та впродовж двох діб після закінчення прийому ялицевої олії протипоказані. Інакше одночасне вживання ліків і алкоголю викличе досить неприємні явища, водночас лікувальний ефект буде зведений на ні.

У деяких людей ялинова олія та інші препарати з хвої викликають алергічні реакції. Таким людям застосування ялицевої олії протипоказане.

Протипоказано застосовувати ялицеву олію у разі виразки шлунка

Умови зберігання: у прохолодному темному місці.
Пересилання оплачує покупець, надійно упакуємо самі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари