Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Панірувальне борошно Темпура дуже популярне у азіатських країнах завдяки своїм
унікальним властивостям при приготуванні. Спочатку його стали використовувати
в Японії для обсмажування у фритюрі риби та морепродуктів. Існує навіть окрема
категорія продуктів з однойменною назвою «Темпура», всі їх готують з
обов'язковим додаванням цього панірувального борошна. Унікальність цього
борошна у тому, що воно дозволяє зберегти базові смакові якості продуктів,
залишаючи їх свіжими, соковитими й зовсім не жирними, незважаючи на термічну
обробку. Страви, засмажені у такому клярі, будуть просто танути у роті. А ще в
них залишиться більша частина вітамінів, адже вони захищені від надмірного
впливу високих температур золотистою скоринкою панірування.
Склад: пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, сіль кухонна,
розпушувач Е500, стабілізаторЕ450.
Поживна цінність на 100 g (г) продукту: 332,8 kcal (ккал) / 1393,4 kj (кДж).
Харчова цінність на 100 г продукта: жири - 0,6 г, вуглеводи - 75,7 г, білки -
6,6 г
Вага: 1000г.