Для приготування смачного і апетитного попкорну використовується кокосове масло. Це масло з бета-каротином ( містить вітамін А ) не пригорає, не утворює канцерогенних речовин, не містить холестерину, надає неповторний м'який смак і приємний жовтий колір готовому попкорну. Кокосове масло, крім усього іншого, витримує високі температури, не чадить і не димить при 240 ° C і вище, не залишає нагару на обладнанні і головне: не має яскраво вираженого смаку та запаху, а це значить, що воно дуже добре поєднується з усіма добавками і ароматизаторами для попкорну.
Забезпечує тривале зберігання готового попкорну. Кокосове масло визнане в
світі найбільш придатним для приготування попкорну.
Характеристики:
- Країна виробник: Україна;
- Упаковка: металеве відро;
- Вага: 9 кг;
- Температура плавлення 26-27 ° C;
- Витрата на мішок кукурудзи: 4,5 кг;
- Термін зберігання, міс.: 12.
Дозування: 1 столова ложка масла на 6-8 унцій