Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Соус кімчі вважається головною складовою більш, ніж 170 страв національної
японської кухні. Соус нерідко називають пастою кімчі, це пов'язано в першу
чергу з складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі
входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини і червоний перець.
Примітно те, що соус кімчі зобов'язаний своєю появою національному корейському
блюда під назвою кімчхі або кімчі, а так само чимчхи, чим-ча і т. д.
Основа корейського страви кімчхі пекінська капуста, яку квасять за допомогою
спеціального маринаду. Квашена капуста пекінська (так само для кімчхі
використовують кольрабі, редис або лоби) вважається основною стравою в
повсякденному трапезі всіх жителів Північної або Південної Кореї. Корейці
вважають, що страва сприяє нормалізації обмінних процесів і застерігає від
ожиріння. Страва припала до смаку не тільки жителям Кореї.
Склад: вода питна, паста томатна, цукор, часник, перець чілі, паприка, часник
сухий мелений, сіль кухонна, кориця мелена, екстракт гвоздики, екстракт
мускатного горіха, екстракт лаврового листа, крохмаль модифікований
кукурудзяний, регулятор кислотності: оцтова кислота, оцет спиртовий,
дріжджовий екстракт, підсилювач смаку та аромату: глутамат натрію, інозинат
натрію та гуанілат натрію, консерванти: сорбат калію та бензоат натрію,
екстракт селери, стабілізатори: ксантанова камедь, камедь тара, імбир мелений,
екстракт червоного перцю.