Зелені стручки кардамону (cardamoms) мають найніжніший аромат і користуються
великою любов'ю кулінарів Західної Європи та Азії.
Кардамон часто використовуються у солодких (у тому числі молочних) десертах та
різних напоях.
Кардамон зазвичай додають у солодкі молочні каші та плави, в торти, пряники,
печиво, пряники, тістечка та кекси.
В Індії та країнах Африки його додають до чаю, в арабських країнах -- до кави.
Кардамон пом'якшує негативну дію кофеїну та надає напою благородного смаку.
Виробництво -- Індія
Фото не з інтернету, реальний товар у наявності. Величезний асортимент спецій,
один із найбільших в Україні - понад 120 видів спецій та приправ в одному
місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо
подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі
товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 25 грам. Відправляємо у день
замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".