Спеція "Часник мелений" у великій кількості використовується головним чином в
азіатських (східних) і південноєвропейських кухнях. У нашій кухні часник йде
переважно в соління - грибні та овочеві.
Часник буває гострих і солодких сортів. Перші поширені в північних і середніх
широтах, другі - на півдні. Ось чому часник більше вживають в східній кухні.
Часник використовується в хлібопеченні для додання хлібу пікантного аромату і
смаку, застосовується при варінні, смаженні м'яса, птиці, при приготуванні
супів, різних солінь.
Спробуйте спекти хліб по середземноморським традиціям: додати в тісто часник,
помідори і орегано. Це дуже смачно!
Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій,
один з найбільших в Україні - понад 120 видів спецій і приправ в одному місці.
Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо
подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі
товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 25 грам. Відправляємо в день
замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".