Холодець почали готувати ще XVI столітті. Готується холодець з коров'ячої
голови і гомілки ніг або тільки з гомілки ніг. Якщо мова йде про свинячий
м'ясі, то для холодцю відмінно підходять свинячі хвости, вуха і ноги. З
додаванням шматків м'яса. Головне використовувати частини туші, в яких
міститься досить желирующего речовини.
Холодець не відноситься до різновидів заливного, так як желеподібна
консистенція заливного страви є наслідком використання желеутворюючих речовин,
наприклад, агар-агар або желатин. А холодець - це самостійне блюдо, яке не
потребує добавок. Ця суміш спецій дуже яскрава, з насиченим ароматом і
пікантним смаком. Зробить ваше блюдо красивим і апетитним.
Склад: куркума, лавровий лист, цибуля сушена, морква, мускатний горіх, паприка
мелена, петрушка, кріп, часник, цибуля-порей, пастернак, коріандр, перець
чорний, сіль.
Походження: Україна.
Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій,
один з найбільших в Україні - понад 130 видів спецій і приправ в одному місці.
Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо
подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі
товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 25 грам. Відправляємо в день
замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".