- Безпечна оплата
В наявності1 шт
Кунжут білий тм "akura", 50г
24 грн
Опис
У кулінарії кунжут використовується при приготуванні різних страв: від гарячих до закусок та десертів. Насінням прикрашають хлібобулочні вироби, заправляють супи і салати. У вигляді порошку додають в запіканки, підливи і соуси. Горіховий смак кунжуту відмінно поєднується з м'ясом птиці, рисом, овочами і фруктами. В Японії його називають «гома», готують з нього соуси і роблять суміші приправ. Поживна (харчова цінність) 100 g (г) сухого продукту: білки -18,37 g (г); жири -46,51 g (г); вуглеводи -10,84 g (г). Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) сухого продукту: 2202 кДж / 526ккал. Вага: 50г.
Стан:
Новий
Колір:
- Різнокольоровий
Категорії:
Тип
- Кунжут
Призначення
- Для десертів
- Для м'яса
- Для перших страв
- Для птиці
- Для салатів
- Для соусів