Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому
Цейлонська кориця -- пряність родом зі Шрі-Ланки. Синоніми: справжня кориця,
синегальская кориця, благородна кориця. Культивується також в Індії,
Індонезії, Малайзії, Мадагаскарі, Бразилії, Гвіані.
Властивості: -- володіє дуже тонким, ніжним запахом і солодкувато-пекучим
смаком; -має вигляд трубочки; -зовнішня поверхня світло-коричневого або жовто-
коричневого кольору; -товщина ― до 1 мм; -дуже ламка;
Застосування: вживається у гострих стравах: пюре, супи, уксусах, кетчупах,
маринадах, також в чаї, кава і какао.
Корисний вплив на організм: -- багата антиоксидантом - полифенолом; --
підвищує резистентність організму до інсуліну; -- бореться з інфекціями і
відновлює пошкоджені тканини за рахунок активного компонента - коричного
альдегіду; -- мінімізує ризик серцевих захворювань за рахунок зниження
«поганого» холестерину; -- зменшує зростання ракових клітин і викликає їх
загибель; -покращує роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту; -має противірусні
властивості.