-
Всі категорії
|
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата

В наявності1 шт

Оцет харчовий ароматизований 3% для приготування рису для суші 200 мл

70 грн

Опис

Торгова марка Akura представляє на українському ринку продукти для суші в асортименті. Набори для приготування суші Akura, рис для суші, водорості (норі), маринований імбир, японський хрін васабі, кілька варіантів соєвого соусу, оцет — рисовий оцет, яблучний оцет, винний оцет, оцет бальзамічний, а також палички для їжі, килимки для приготування суші та інші інгредієнти й аксесуари. Рисовий оцет 3% Akura — найпотрібніший складник рецептури знаменитих японських суші. Використовується для ароматизації рису і для маринування морепродуктів. Змочений у рисовому оцті рис стає ще більш клейким і легко приймає потрібну форму. А маринована в рисовому оцті риба або інші морепродукти набувають ніжного аромату і м'якості. Також рисовий оцет прекрасно підходить як заправка салатів із сирих овочів, страв із риби та птиці, для приготування різних соусів. Рисовий оцет Akura виготовлений методом аеробного бродіння (біохімічний процес окислення вуглеводів та етилового спирту в аеробних умовах за участю кисню повітря до оцтової кислоти, здійснюваний оцтовокислими бактеріями). Масова частка оцтової кислоти 3%. Склад: вода питна підготовлена, оцет із харчової сировини спиртовий, оцет із харчової сировини яблучний, цукор, сіль. Масова частка оцтової кислоти 3%

Поділитися: