В наявності39 шт
Rajma masala раджма масала 100грам.
170 грн
Опис
Rajma Masala Раджма масала виробництво Індія 100грам. Rajma Masala Приправа для бобових Rajma Masala містить лише натуральні трави та інгредієнти. Ідеально підходить для приготування страв із квасолі та інших бобових. Підкреслює смак страви, робить її насиченою та ароматною, містить мінеральні речовини та вітаміни, сприяє поліпшенню травлення. Вишукана суміш спецій, що надає незвичайний смак стравам із чолі (чхолі), нуту, машу, сої, бобам, квасолі, закускам, гарнірам, але особливо підходить для великих червоних бобів. Склад: Dhania, Amchoor, Namak, Mirch, Anardana, Pudina, Kali Mirch, Saunth, Jeera, Badi Ealichi, Laung, Dalcheeni, Jaiphal, Javitri, Choti Elaichi, Pipal. Один із простих рецептів: Замочіть 200г червоної квасолі в 300мл води на ніч. Варіть квасолю в 650 мл води протягом 20 хв. Наріжте 100г цибулі та 150г помідорів. У великій каструлі нагрійте 50мл рослинної олії та обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте помідори, сіль 7г або до смаку і 15г Раджма Масала. Розмішайте, щоб вийшла паста. Додайте|добавляйте| квасолю разом з водою, в якій вона варилася і перемішайте. Нехай кипить на повільному вогні протягом 15 хв або поки боби не стануть м'якими. Таким же чином, використовуючи суміш спецій Раджма Масала, можна приготувати будь-яку іншу квасолю.
Стан:
Новий
Колір:
- Коричневий
Категорії:
Тип
- Цибуля
Призначення
- Для гарніру
- Для пасти
Вид
- Приправа
Особливості