Зелений ароматизований чай на основі "пороху" з пелюстками граната і троянди,
журавлиною і шипшиною. Має приємний смак і аромат.
Один із способів заварювання зеленого ароматизованого чаю
Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95 ° C.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Зелений ароматизований чай на основі "пороху" з пелюстками граната і троянди,
журавлиною і шипшиною. Має приємний смак і аромат.
Один із способів заварювання зеленого ароматизованого чаю
Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95 ° C.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази.