Елітний порошковий чай матча — різновид японського зеленого чаю, який використовується в традиційній чайній церемонії. В
Високоякісна матча має глибокий трав'яний смак із приємною гіркуватістю, солодкий посмак і запашний аромат.
Один зі способів приготування:
Для приготування ароматного та корисного напою знадобляться звичайний кухоль 300 мл, половина чайної ложки матча, віночок, половина кухля гарячої води (80С), половина кухля молока (бажано соєвого або мигдального, оскільки коров'яче молоко нівелює все корисні речовини й антиоксиданти, що містяться в цьому чаї), мед, стевія, кленовий сироп до смаку.
Процес приготування:
1. половину чайної ложки матчі додайте в кухоль
2. додайте підігріту воду та добре перемішайте віночком, щоб матча повністю розчинилася
3. нагрійте молоко, влийте половину кухоль із розчиненою матчею та перемішайте віночком
4. додайте обраний вами підсолоджувач і знову перемішайте віночком
5. збийте інше молоко в піну та додайте її в кухоль із напоєм
Приємного чаювання! )