Всі категорії
Додати товар

Карпатский трав'яний чай "гуцульський" 25г.

25 грн
Опис

Ласкаво просимо до світу справжнього гуцульського чаю - Карпатського трав'яного чаю "Гуцульський". Цей неповторний збір створений з любов'ю та за старовинними гуцульськими рецептами, щоб допомогти вам відновити сили та покращити самопочуття.

Включаючи в себе натуральні інгредієнти, такі як м'ята, брусниця, шипшина, ромашка, звіробій, малина, ожина і чебрець, наш гуцульський чай створює неперевершений симфонію смаків і ароматів. Завдяки його унікальній комбінації, ви зможете насолоджуватись по-справжньому гірською атмосферою Карпат у затишку свого домівка.

Гуцульський чай "Гуцульський" має безліч корисних властивостей, що піднімають ваш настрій та поліпшують самопочуття. М'ята та ромашка заспокоюють нервову систему і допомагають розслабитись після напруженого дня. Брусниця та малина дарують неповторний смак і заряд вітамінів, підтримуючи імунітет. Шипшина та ожина збагачують чай вітамінами та антиоксидантами, покращуючи загальний стан організму. Звіробій та чебрець мають корисний вплив на шлунково-кишковий тракт і підтримують його здоров'я.

Розкрийте справжній смак Карпат у кожній чашці гуцульського чаю "Гуцульський". Відчуйте магію гірських вершин та відновіть гармонію свого організму. Насолоджуйтесь цим чаєм у буденному житті.
Додаткові характеристики:
Упаковка: Паперовий пакет
Вага: 30 г
Форма випуску: Розсипний
Розмір чайного листа: Середньолистовий
Склад чаю: Збір

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари