Ми називаємо їх чорними, а китайці - червоними. Отака плутанина в стандартах) Тому що в китайців чорний чай - це пуєр, а ті, які ферментовані на 80 % - ті червоні. Червоний китайський чай високої якості дуже часто має лист світло-коричневого кольору, і чим вищі якість чаю, тим колір світліший.
Але це не відноситься до чаїв китайських типу Исінь Хун Ча, лист в яких завжди насиченого чорного кольору.
Пропоную вам китайський червоний чай "золота перлина".
Унікальний китайський скручений чорний чай. Настій коньячного кольору має м'який насичений смак і аромат з легкими нотками сухофруктів.
Відрізняється світлим кольором, бо для його виготовлення викаристовуються самісінькі бруньки.
Його потрібна дуже невелика кількість для повноцінного заварювання!
На відміну від цейлонський та індійських, цей чай здатен заварюватися до семи разів, якщо ви маєте спеціальний посуд. Температура води можє бути різною, в залежності від бажаного результату.
Якщо ви хочете отримати насичений с гірчинкою, ледве терпкуватий настій, використовуйте воду 95-100 градусів. Охолодження до 85-95 градусів зробить напій більш солодкуватим, гірчинка практично зникне і смак стане більш "прозорим". Вибір за вами.
Лот 50 грам.
Додаткові характеристики:
Упаковка: Паперовий пакет
Форма випуску: Розсипний
Розмір чайного листа: Середньолистовий
Склад чаю: Моночай