Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Чай зелений китайський жасмин хунг прат юліус майнл

585 грн
Опис

Виробник: Julius Meinl

Кілька примірників у наявності

Цей високоякісний, екологічно чистий зелений чай зібраний вручну в провінції
Фудзянь в Китаї. Традиційно цей чай подавався до імператорського столу як
ласощі.

Сертифікований органічний чай вищої якості без домішок і добавок


Характеристики
Виробник Julius Meinl
Країна виробник Австрія
Додаткові характеристики
тип фасування пакетик для чайника BIG BAG
вага одного пакетика 3,25 г
кількість пакетиків в одній пачці 20 шт
кількість пачок в упаковці 12 шт

час заварювання 1-3 хв

Біологічна цінність екстракту зеленого чаю, перш за все, визначається високим
вмістом катехінів, кофеїну та вітамінів (С, Р, К та ін).

Катехіни відносяться до великої групи сполук ― флавоноїдам і містяться в
багатьох їстівних рослинах, але особливо їх багато в чаї. Катехіни в чаї
містяться у вигляді окремих мономерів або більш складних конденсованих сполук,
що належать до дубильних речовин.
Екстракт зеленого чаю містить катехіни (епікатехін і епигааллокатехин), які
володіють високою біологічною активністю: є потужними антиоксидантами, беруть
участь в обміні речовин, впливають на регуляцію рівня цукру в крові.[1]
Катехіни володіють Р вітамінною активністю і разом з вітаміном с володіють
вираженою властивістю знижувати проникність капілярів. Крім того, спільно з
вітаміном С мають кровоспинну дію, знижують рівень шкідливого холестерину.

Дубильні речовини чаю (таніни) ― високомолекулярні фенольні сполуки. Екстракт
зеленого чаю містить, головним чином, таніни, що відносяться до нецукровий
ефірів карбонових кислот.

Кофеїн у чаї (теїн) присутній у зв'язаному стані з таннідами, природне
поєднання кофеїну з таннідами забезпечує більш безпечне і м'яке дія його на
організм, багато в чому нівелюючи побічні ефекти останнього.

У зеленому чаї міститься велика кількість вітаміну С (більше ніж у соку лимона
і апельсина): до 250 мг на 100г. Вітамін С знаходиться в чаї в природному
комплексі з залізом і мікроелементами і в такому комплексі бере участь у
багатьох обмінних процесах, пригнічує небажані окисні процеси і стимулює
кровотворення.

Вітамін К (філохінон або фитонактон) присутня в екстракті зеленого чаю у формі
К1. У сучасній літературі відмічається нестача вітаміну К є досить частим
явищем. Тоді як роль цього вітаміну досить важлива: він забезпечує нормальну
в'язкість крові, запобігаючи утворенню тромбів. Вітамін К бере участь у
синтезі остеокальцину (білок кісткової тканини) структурну основу всередині
кістки, навколо якої кристалізується кальцій. Таким чином, він необхідний для
додання кісткам міцності. Вітамін К також бере участь у синтезі глікогену.

Виробник: Julius Meinl
Країна виробник: Австрія
Склад чаю: Моночай

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Продавець
crema...
crema-coffee2816230
0% виконаних замовлень
Була