Схід сонця можна відчути не лише в певний час доби, а тоді, коли хочеться. Завари в чашці власний світанок, коли прокидається не світ, а саме ти. Бадьорим, усміхненим і натхненним — саме таким тобі допоможуть бути лаванда з листям суниці й смородини в поєднанні з ісопом та реп'яшком.
Вага: 40 г (вистачить приблизно на 20 чашок ароматної насолоди).
Як приготувати чай з диких трав?
В улюблену чашку покладіть 1-2 чайні ложки чаю, залийте гарячою водою (близько 90°C), дайте настоятися 5-10 хв.
Чай з трав чудово смакує з медом, також можна додати кілька шматочків свіжого кореня імбиру - для тих, хто любить зігріваючу гостроту.
Трави можна заварювати 2-3 рази, тож просто доливайте гарячої води в чашку.
Склад: листя суниці, лаванда, листя смородини, ісоп, парило.
Зберігати чай з диких трав можна протягом двох років, уникаючи потрапляння вологи та прямих сонячних променів.
При вагітності, грудному вигодовуванні, алергічних реакціях на рослини, що є у складі чаю - перед вживанням проконсультуйтесь із лікарем.
Нашу упаковку можна здавати на переробку.
Додаткові характеристики:
Упаковка: Жерстяна банка
Форма випуску: Розсипний
Розмір чайного листа: Середньолистовий
Склад чаю: Збір