Вартість усього гриба — 199 грн
половина - 115 грн
Обхват банки, в якому розміщено 54 см
Вирушаю в пластиковій тарі
Чайний гриб — це джерело антиоксидантів
Численні дослідження доведено, що часте вживання комбучі знижує ступінь токсичності для печінки, викликаної хімічними сполуками. Антиоксидантна ефективність напою зумовлена поліфеноли чаю, вітаміном С і залежить від ступеня ферментації.
По суті, чайний гриб — це товста плівка, що утворюється бактеріями на поверхні напою в процесі ферментації, а комбуча — сам напій.
Як доглядати чайний гриб комбуча?
Промивайте чайний гриб кип'яченою водою мінімум раз на тиждень або коли вливаєте в банку нову заварку. Заварювання має бути холодною або кімнатної температури, у гарячій воді чайний гриб згине.