Матча-японський зелений чай, розтертий у порошок
Матча чай багатий на антиоксиданти.
За кількістю антиоксидантів матча перевершує броколі, шпинат, чорницю, імбир.
ПОЛЬЗА
*виведення шкідливих речовин з організму;
*нормалізація роботи нервової системи;
*поліпшення імунітету;
* пришвидшення обміну речовин;
*поліпшення розумової активності та концентрації уваги;
*збільшення фізичної активності;
*препрансний антисептик;
Можна використовувати в домашній косметології для зволоження шкіри.
Одна чашка матча містить у великій кількості калій, вітаміни А і С, залізо,
білок і кальцій.
ЯК ЗАВАЖАТИ
1/2 чайної ложки на 50 мл води. Заварювати у попередньо підігрітій чашці,
вода не має бути занадто гарячою. Збийте порошок із водою до густої піни
віночком.Чай готовий!
ЗАСТОСУВАННЯ
1) Додати матча у випічку.
2) Збагатити смузі, соки, сир і йогурт, каші, мюслі та морозиво.