Шен Пуер Бан Чжан Ван — Чай від Чайного Короля Баньчжана, 2024 рік
Блин вагою 100 грамів
Смак цього пуеру — це багатогранне поєднання гіркоти та солодкості, яке змінюється з кожним ковтком, залишаючи тривалий післясмак, що нагадує про весняну свіжість та міць стародавніх традицій. Гармонія між солодкими і гіркими нотами відчувається в кожному заварюванні, створюючи неповторну гаму відтінків.
Аромат чаю обгортає вас квітковими та фруктовими нотами, що ніжно переплітаються, додаючи в чашку вишуканої легкості і свіжості. Він немов уособлює енергію природи, що розцвітає на весняному сонці — яскравий, але не нав’язливий.
Смакуйте його зараз і відчуйте, як цей чай розкривається для вас у повній мірі з кожним наступним заварюванням!
ЯК ЗАВАРЮВАТИ
Метод настоювання: Об’єм – 8г / 800мл-1л; Температура – 95°С; Час – 10 хв.
Класичний метод: Об’єм – 8г / 800мл-1л (жароміцний посуд); Температура – 100°С; Час – Варити 5 хв. Настоювати 10 хв.
Заварювання проливом: Об’єм – 8г / 200мл (чайник, тіпод, гайвань); Температура – 80-100°С; Час – 15 сек* 4-6 проливів
При заварюванні чаю ви можете регулювати кількість води, щоб отримати бажаний смак та міцність.