Кава у зернах 100% арабіка Ефіопія Chelbesa
Країна: Ethiopia
Регіон: Chelbesa, Yirgacheffe
Ферма: Chelbesa (Rocko Mountain Collection)
Різновид: Heirloom Varietals
Висота вирощування: 1950-2000 м
Обробка: Natural / Washed
Chelbesa, земля кавової вишуканості в серці Ефіопії, є класичним творінням з
багатою ароматикою і складним смаком.
При заварюванні створюється кава з ідеальним балансом, виключаючи надмірну
кислотність. Чудова свіжість апельсина зливається з апетитною солодкістю
молочного шоколаду, а відтінки соковитих тропічних фруктів доповнюють палітру
смаків.
У процесі середнього обсмажування кавових зерен ми знаходимо оптимальний
спосіб виділити всю вишуканість та багатогранність сировини, надаючи каві
унікальні характеристики.
Не відмовте собі в задоволенні насолодитися ПРЕМІАЛЬНОЮ кавою!
Обсмаження: + + + +
Кислинка: + + +
Гірчинка: + +
Склад: 100% арабіка Ефіопія
Профиль смаку: шоколад, тропічні фрукти, апельсин
Ступінь обсмаження: середнє. Оптимально розкриває весь потенціал зерна.
Упаковка -- спеціалізована фольгована 7-шарова оболонка. Надійно збереже
чудовий аромат кави.
Клапан дегазації -- прямий. Не дасть зернам "задохнутися", при цьому
запобігаючи потраплянню вологи всередину.
Чому варто обрати каву саме СВІЖОГО обсмаження:
- Свіжості приділяється особлива увага - це ЗНАЧНА відмінність від звичайної кави, яка проходить довгий шлях від виробництва, логістики та складування, що звичайно ж, впливає на його властивості.
- Смажимо каву щодня на новітньому ростері Giesen і відправляємо протягом 36 годин, зберігаючи ПОВНИЙ спектр смаків.
- Збільшений термін придатності (18 міс.) буде перевагою, наші зерна кави мають максимально можливий період зберігання, адже ви отримуєте товар У ЛІЧЕНІ ДНІ після упаковки.
- Повна автоматизація процесу гарантує стабільність високої якості та сталість гастрономічної палітри, незалежно від партії.