Турецька кава - це традиційний вид кави, який є важливою частиною турецької
кухні і готується за особливою технологією. Приготована шляхом кип'ятіння
дрібно мелених кавових зерен і води, турецька кава - це пінний і ароматний
напій. Турецьку каву зазвичай готують у традиційній кавоварці, яка називається
джезві. Кава, вода і, за бажанням, цукор змішуються в джезві, кип'ятяться і
нагріваються до утворення піни. Потім джезву знімають з вогню і наливають у
чашку. Турецьку каву зазвичай подають з водою і турецьким десертом. Турецька
кава відома своїм інтенсивним і ароматним смаком і зазвичай подається в
спеціальних чашках. Існує також традиція ворожіння на кавовій гущі, що
залишається на дні чашки під час пиття турецької кави. Турецька кава також
важлива як частина соціальної взаємодії в турецькій культурі. Важливим звичаєм
є подавати турецьку каву, коли приймають гостей і ведуть бесіди. Турецька кава
є важливим символом турецької кухні, а традиційна турецька кавова культура
включена до Списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Kurukahveci
Mehmet Efendi, легендарна 150-річна турецька кавова компанія. Кава,
приготовлена шляхом спеціального обсмажування зі 100% зерен арабіки,
представлена як найсмачніший і найвідоміший продукт Туреччини. Кава, яка має
100, 250 і 500 грамів, привозиться до вас щотижня та представлена вам
свіжою. Як приготувати пінну каву в турці в кавнику? Які хитрощі приготування
кави в турці? Після цієї статті, в якій ми ділимося з вами всіма деталями
приготування кави по-турецьки з усіма хитрощами, піна для всіх сортів кави,
які ви робите, будь то кава для нареченого чи кава для задоволення, буде
однаковою. Поради щодо приготування кави в турці 1. Переконайтеся, що ваша
кава свіжа! Щоб отримати смачну каву по-турецьки, ваша кава має бути свіжою.
Ви можете додати задоволення до свого задоволення свіжою кавою, яку отримаєте
від травника. Ви можете зберегти свіжість кави, використовуючи герметичний
контейнер і тримаючи його подалі від вологи. 2.Не використовуйте водопровідну
воду! Щоб отримати більш смачну та м’яку каву по-турецьки, використовуйте
дистильовану або бутильовану воду замість водопровідної. Для більш пінистої
кави не забувайте використовувати холодну воду... 3. Добре перемішати! Готуючи
каву, яка порадує вас своїм чудовим смаком, помістивши всі інгредієнти в
кавник, перемішуйте його близько 30 секунд, не ставлячи на плиту; Ваша кава
стане м'якшою та смачнішою. Не забувайте, що після того, як поставите кавник
на плиту, ви не продовжите змішувати… 4. Готуйте повільно! Для чудової кави
по-турецьки можна вибрати мідний кавник; Хороша теплопровідність буде важливою
деталлю під час інтенсивного приготування їжі. Якщо є можливість, кавою,
звареною на вуглинку, не наїстися. Крім цього, завжди варіть каву повільно на
слабкому вогні протягом 15-20 хвилин. Оскільки при сильному вогні ваша кава
миттєво піниться та розливається. 5. Будьте обережні, встановлюючи розмір.
Співвідношення кава-вода дуже важливо для смачної кави по-турецьки. На чашку
кави в джезву потрібно покласти дві чайні ложки кави по-турецьки. Не забудьте
виміряти воду в каві чашкою, яку ви будете використовувати. Що стосується
співвідношення цукру, ви можете регулювати його відповідно до своїх уподобань,
але загалом цукор не додається до чорної кави взагалі, половина цукру
використовується для кави з низьким вмістом цукру, одна для кави із середнім
вмістом цукру та дві чайні ложки для солодкої кави . 6.Не кип'ятіть занадто
багато! Один момент, на який вам потрібно звернути увагу, щоб приготувати каву
вашої мрії, це час, який потрібен, щоб кавник тримався на плиті. Одна з
найпоширеніших помилок у цьому відношенні — тримати каву на плиті, поки вона
не закипить. Пам'ятайте; Каву в турці потрібно зняти з плити, як тільки вона
почне підніматися. 7. Ви можете додати ароматизатор, якщо хочете... Всі
люблять турецьку каву, яка останнім часом дуже поширена. Ви також можете легко
зробити це вдома. При приготуванні кави досить додати в нього шматочо