Всі категорії
Додати товар

Набір подарунковий цукерки в шоколаді mozart kugeln від henry lambertz 400 гр.

329 грн
Опис

Lambertz Mozart-Kugeln - набір вишуканих шоколадних пралин від світового бренду солодощів Lambertz.

Дві коробки цукерок по 200 гр марципан у білому та чорному шоколаді. Усього 400 грам цукерок.

Цукерки Моцарт Lambertz Mozart-Kugeln у білому шоколаді

Mozart-Kugeln - традиційні круглі шоколадні цукерки з двома видами марципану, нугою в білому шоколаді. Цукерки в білому шоколаді (20%) та молочному шоколаді (20%) з фісташковим марципаном (23%), марципаном (22%) та горіховою начинкою (15%)

Lambertz Mozart-Kugeln - набір вишуканих шоколадних пралин від світового бренду солодощів Lambertz. Створені на основі традиційного марципану з мигдальних горіхів, фісташкового марципану, горіхової нуги. Цукерки вкриті подвійною кулею вишуканого шоколаду: внутрішня куля - ніжною молочною, зовнішня - вишуканою білою. Цукерки ідеально поєднуються з кухлем гарячої кави, ароматного чаю або келихом ігристого вина. Стануть варіантом вишуканого подарунка або міні-компліментом для друзів та близьких до свята.

Вага 200 грам. Країна виробник - Німеччина

Цукерки Моцарт Lambertz Mozart-Kugeln у чорному шоколаді - набір вишуканих шоколадних пралин від світового бренду солодощів Lambertz.

Створені на основі традиційного марципану з мигдальних горіхів, фісташкового марципану, горіхової нуги. Цукерки вкриті подвійною кулею вишуканого шоколаду: внутрішня куля - ніжною молочною, зовнішня - насиченою темною. Цукерки ідеально поєднуються з кухлем гарячої кави, ароматного чаю або келихом ігристого вина. Стануть варіантом вишуканого подарунка або міні-компліментом для друзів та близьких до свята.

Вага 200 грам

Країна виробник - Німеччина

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?