Як справити враження?
ЛЕГКО!
Сублімовані ягоди полуниці, ожини та манго в шоколаді!
Багато з вас обожнюють полуницю в шоколаді, але зупиняє надмірно короткий термін придатності через те, що свіжа полуниця дуже швидко псується.
Тут на допомогу приходять сублімовані ягідки.
За рахунок мінімального вмісту вологи, термін придатності сублімірованноі ягоди в шоколаді може перевищувати 3 місяця, але ми вже знаємо, що так довго їх ніхто не буде зберігати!
Так що ж таке - СУБЛІМАЦІЯ?
Процес сублімації починається з глибокої заморозки. Потім за допомогою вакуумних сушок практично повністю видаляється волога, в результаті її вміст не перевищує 8%.
При цьому продукт не втрачає смак і корисні речовини, видаляється лише вода.
Повне покриття шоколадом робить захисний бар'єр для доступу повітря, щоб ягода не набрала вологи і залишилася хрусткою.
Такі цукерки можуть зберігатися тривалий час, відмінно можуть поєднуватися з шампанскім і прийдуть до смаку усім!
В набір входить:
-10 ягід полуниці у молочному шоколаді
-5 ягід малини у білому шоколаді
-5 ягід малини у темному шоколаді
Розмір коробки 15*15 см
вага 160 грам
Товар виготовляється на замовлення