Всі категорії
Додати товар

Набір продуктів бджільництва "антибактеріальний 1"

292 грн
Опис

Зміцнюйте здоров'я і підвищуйте імунітет, за допомогою меду і продуктів бджільництва, які є натуральними, унікальними природними засобами і тисячі років використовуються для допомоги людям при різних недугах, а головне - для збереження здоров'я і довголіття.

Пропонуємо набір "Антибактеріальний 1", куди входять прополіс, забрус і медова суміш з імбиром.

Прополіс - 30 г

Забрус - 200 г

Мед з імбиром - 200 р.

Прополіс - складна речовина, яку бджоли виробляють з смол рослин, додаючи свої ферменти, і використовують для дезінфекції вуликів, захисту від хвороб і мікробів, а також як клей - зміцнюють стінки стільників, закладають щілини і т. д. Основна властивість прополісу - бактерицидну. Він пригнічує активність та знищує широкий спектр мікроорганізмів, у тому числі туберкульозну паличку, віруси і грибки. При цьому рідна мікрофлора організму зберігається. На відміну від антибіотиків, при прийомі прополісу немає небезпеки дисбактеріозу. Прополіс також корисний для стінок судин, суглобів і проти запалень слизової оболонки ротової порожнини.

Забрус – це кришечки медових стільників, які самі бджоли запечатують. Саме з-за цього у цього продукту є інша назва – печатка. Користь забрусу обумовлюється його дійсно унікальним складом, який дещо відрізняється від всіх інших продуктів бджільництва. Що ж стосується хімічного складу забрусу, то він надзвичайно багатий найрізноманітнішими речовинами, корисними для людського організму. У забрусе багато вітамінів різних груп: токоферол (вітамін Е), вітаміни групи РР, кератин, тобто вітамін групи А, аскорбінова кислота (вітамін С). Найпоширеніше застосування забрусу - від запалень слизової оболонки горла, носоглотки та ротової порожнини, проти гінгівітів, пародонтозу та стоматиту. Детальніше про користь забрусу - читайте тут.

Медова паста з імбиром - натуральний, смачний і корисний продукт, особливо проти простудних захворювань. Корисні властивості імбиру:

- знімає біль і запалення слизової оболонки горла,

- має антисептичні та антибактеріальні властивості

- знижує температуру тіла при застуді та грипі

- зігріває, підвищує тонус і життєву енергію

- підвищує апетит (стимулює виділення шлункового соку) і прискорює обмін речовин.

Всі продукти, що входять в набір, є 100% натуральними, зібрані на традиційній пасіці, розташованої в екологічно сприятливому місці.

Купуючи набір, Ви економите, у порівнянні з покупкою зазначених продуктів окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари