Всі категорії
Додати товар

Clever-дитячі брендові босоніжки

148 грн з 23 Вер. - додавайте до обраного

247 грн
Опис

Фото На тілі немає) заміри на фото) застібаються на залізні застібки,ремішки-гладіатори, з леопардовою вставкою)носики округлені, латформа низька, на маленьких підборах)
Устілка 18,5-19 см/
З нюансів — незначні потертості на фото, у ціні враховано, як є без повернення/

На ринку взуття представлена величезна кількість дитячих босоніжок від відомих вітчизняних і європейських брендів із різних матеріалів і різноманітних стилів. Вибір здається одночасно простим і неймовірно складним, оскільки практично всі мами привертають пильну увагу на високу якість дитячого взуття, інші ж насамперед дивляться на бренд або фасон дитячих босоніжок, доступність або відповідність модним тенденціям. Вибір взуття для юної принцеси або сміливого мальчугана здається важким. Спробуємо розібратися.

Основною перевагою дитячих босоніжок є те, що таке взуття ідеально підійде для теплої пори року та дасть змогу ніжці дитини «дихати». Такий тип взуття міцно зафіксує стопу та забезпечить безпечне носіння взуття впродовж цілого дня, особливо, якщо дитина віддає перевагу активному часу. Дитячі босоніжки здатні не тільки захистити ніжну ніжку дівчинки від зовнішніх умов, але й надати образу дівчинки певного стилю — спортивного або класичнішого. Дитячі босоніжки різноманітні за своїми характеристиками — зовнішнім виглядом, висотою підошви та каблука, колірною гамою та використовуваним матеріалами залежно від віку дитини.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 29
  • 28.5
Довжина устілки:
18,5 см 19 см