Всі категорії
Додати товар

Шикарні коричневі джинси zara kids collection made in egypt з биркою 13/14 років

599 грн
Опис

Поєднання молодіжного стилю й класики, а також чималої подібності з дизайнерським одягом забезпечили більшу популярність ТМ ZARA. Компанія не займається рекламною рекламою, навіщо платити за рекламу, якщо королівські особи носять одяг бренда. Великий шанувальниця марки є герцогиня Кембривська Кейт Міддлтон. Вона не раз була помічена зі знаменитим темним крафтовим пакетом із написом ZARA. Також шанувальником марки є королева Іспанії Летисія, яка майстерно поєднує дизайнерський одяг із бюджетнішими марками. Пантеон королівських осіб, які є прихильницями бренда, також доповнюється колишньою першою леді Сполучених Штатівістом Обема.
ZARA Kids. Лінія одягу для маленьких дітей. Вміщує в себе модні фасони для дівчаток і хлопчиків, що розмежовуються за віковими групами. Головною особливістю колекції є пошиття тільки з натуральних тканин.
Шикарні коричневі джинси Zara Kids Collection made in Egypt з биркою 13/14 років. Пояс ззаду на гумці. Стиль 7 кишень (5 спереду та 2 ззаду). Ззаду на поясі фірмова шкіряна нашивка. Застібається на залізний ґудзик і змійку. Ціна на бирці 21,95 євро = 932,95 грн.
Розмір вказаний 13/14 (найкраще орієнтуватися за вимірами)
довжина 98 см
кроковий 74 см
т 38-43 см
НОС 43 см
Ширина штанини 13,5 см
посадка перед 24 см зад 33 см
Склад:
98% Cotton 2% Elastane
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 13/158
  • 14/164
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:
Демісезон

Схожі товари