Всі категорії
Додати товар

Карнавальний костюм, зелена сукня принцеса діснея меріда ("відважна"/"хоробре серце"),...

300 грн
Опис

Новорічний карнавальний костюм на святкування, ранок в дитячому садку або для маленьких фанаток мультфільму "Відважна"/ "Хоробре серце" - плаття принцеси Меріди.
Сукня яскравого зеленого кольору, тож підійде для костюму ялинки, коштовного каменя смарагда, середньовічного образу, іншої абстрактної принцеси, інших персонажів зеленого кольору (весна тощо), тобто не тільки на новорічні свята стане в пригоді.

Сукня без застібок, талія на резинці.
Верх - оксамит (бархат) та атлас, декор - золотиста тасьма, органза, камінчик на грудях, гліттер на оксамиті спереду (фото 3).
Спідниця - атлас, декорований двома "пелюстками" з органзи в гліттері, золотиста тасьма, візерунок знизу - клейовий, з золотого гліттеру (фото 4).
Сукня має короткий (приблизно 20 см) під'юбник з цупкої тканини для пишності (фото 5).

З дефектів - зачіпка ззаду посередині на спідниці (фото 6), декілька малесеньких зачіпок також ззаду, ближче до низу спідниці (фото 7, для розуміння їх розміру поруч мій палець), в носці непомітно через складки спідниці. Також є дефект тканини, типу залом (не пляма), спереду на спідниці, показала на фото 8.

По бірці на 5-6 років, але може бути і на дівчинку трохи менше або старше (залежить від статури дитини). Краще орієнтуватись на заміри (схема на останньому фото).
Для порівняння замірів краще виміряти не дитину, а її аналогічний одяг.
Всі заміри в сантиметрах,  напівобсяги, в спокійному стані (цифра через косу риску - це той самий замір при розтягнені).

Можливий самовивіз в Києві або пересилка поштою (по передплаті за поштові послуги).

Відповім на питання.

Дивіться ще мої оголошення, питайте, є інші костюми, головні убори та інші речі, які не доходять руки викласти на сайті

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Зелений
  • Жовтий
Розмір:
  • 5/110
  • 6/116
  • 7/122

Схожі товари