Всі категорії
Додати товар

Зимова дитяча куртка columbia пуховик коламбія розмір m

3000 грн
Опис

Тип одягу: Пуховики
Розмір одягу: Інший розмір

Куртка Columbia має волого- та вітрозахист, виготовлена ​​з м'якого мембранного водонепроникного матеріалу Omni-Tech. Технологічний матеріал забезпечує комфорт та повітрообмін. Застосовується синтетичний утеплювач Microtemp XF II (100% поліестер, 100 г/м²). Він добре зберігає тепло, легкий та міцний, не боїться вологи. Технологічна підкладка Omni-Heat Reflective відбиває тепло тіла за допомогою спеціальних точок, що дозволяє зберігати більше тепла. Капюшон на підкладці з мікрофлісу з регулюванням за розміром та можливості огляду. Знімне штучне хутро на капюшоні для створення класичного образу парки. Водостійкі блискавки. Нагрудна кишеня на блискавці. Кишені для рук. Регульовані манжети із внутрішньою гумкою. Логотип Columbia на лівій стороні грудей. Система Outgrown «Я-расту» дозволяє подовжити рукави, щоб дитина могла носити куртку не один сезон.

Ця утеплена куртка, створена для стильної та функціональної роботи, має капюшон на флісовій підкладці, тепловідбивну технологію для збереження тепла та водовідштовхувальну обробку. Це ідеальний вибір для непередбачуваних погодних умов сезон за сезоном.

Система вирощування OUTGROWN

Пришитий регульований капюшон

Нагрудна кишеня на блискавці

Кишені для рук

Регульована манжета із внутрішньою гумкою

Опустити хвіст

Знімне штучне хутро

Верх: меланж: 100% поліестер. Підкладка: всепоглинаюча тепловідбивна підкладка: 100% поліестер. Утеплювач: 100GSM Microtemp XF II та 100% поліестер. Штучне хутро з поліестеру.

Можна прати у пральній машині

S (7-8 років)
М (10-12 років)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари