Всі категорії
Додати товар

Легка куртка, вітровка для дівчинки бренд really master,шапка ,є нюанси,див. опис

159 грн
Опис

ВІДПРАВКА ТОВАРУ НП або УП при повній оплаті ПРИЧИНА УЦІНКИ: див. останні фотографії на капюшоні з боків , в районі горловини і в районі плечей блідіше колір і внизу на рукаві - за рахунок пошиття куртки простроченої ромбами дефект не сильно помітний, але робіть покупку обдумано!
Демисезонная ветровка для девочек - фабричное и качественное изделие от бренда RM (Really Master)+ Шапка
Изделие закрывается на молнию; по бокам имеются карманы, которые так же закрываются молниями; капюшон-съемный, регулируется по овалу лица с помощью резинки на фиксаторах; низ куртки и манжет на рукавах на плотной резинке.
Состав: ткань верха 100% нейлон
Подкладочный материал: трикотаж (65% хлопок, 35% полиэстер)
Наполнитель: отсутствует
Цвет: приближен к красному (вживую оттенок может немного отличаться, в зависимости от настроек вашего монитора)
Уважно будь ласка поставтеся до вибору потрібного вам розміру !!! - максимально точно визначити потрібний розмір можна тільки по куртці вашої дитини. Для цього знадобиться звичайна вимірювальна стрічка. Акуратно розкладіть куртку на рівній поверхні. Застебніть одяг на всі гудзики і замки. Зробіть виміри, після порівняйте їх з моїми вимірами. В наявності розмір вказаний на зріст 152(маломерит), орієнтуйтеся на мої заміри. Всі виміри зроблені поверху вироби, допускається похибка у вимірюваннях ±1см - п/про грудей 45см, ширина плечей 37см, п/о в області талії 44см, довжина рукава 54см, довжина по спині 50см Всі фотографії мої особисто, ви отримаєте саме той товар який бачите на фотографіях! Відмінно підійде на сезон тепла весна-осінь! На всі ваші запитання відповім в повідомленні!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 10/140
Матеріал:
Нейлон
Сезон:
Осінь Весна
Утеплювач:
Без утеплювача
Особливості:
З капюшоном

Схожі товари