Всі категорії
Додати товар

Літній ромпер для дівчинки комбінезон на літо трикотажний

120 грн
Опис

Чудовий літній ромпер сучасного німецького бренду Alive для дівчинки в ідеальному стані. Синій колір під джинс. Спереду дві кишені і малюнок з пальмами.
Розмір вказаний 3-4 роки, на приблизний ріст 104 см.
Ромпер тоненький, м'який, приємний до тіла. Добре тягнеться. Якість дуже хороша!
Гарно підійде на худеньку дівчинку.

Довжина 49, від плеча до пояса 34, в поясі 22 см.

Німецька компанія Alive відома на світовому ринку вже досить давно і може похвалитися бездоганною репутацією. Бренд популярний на всій території Європи. Продукція ТМ відповідає високим міжнародним стандартам якості, але на цьому переваги тільки починаються:

Eco-friendly матеріали. Автори Alive розуміють, наскільки важливо підбирати для дітей екологічні та безпечні матеріали. На виробництві використовують лише безпечні бавовняні або гіпоалергенні синтетичні тканини. Різноманітність фарб досягається за рахунок використання спеціалізованих екологічних фарбуючих пігментів без токсичних речовин та нафтопродуктів.

Оригінальні дизайнерські рішення. Дітям особливо подобається велика кольорова гама Alive, а також місткі кишені, практичні застібки на кнопках та блискавках. Кожна деталь виробів продумана для зручності в носінні та стильного вигляду. Футболки прикрашені креативними написами та образами улюблених персонажів.

Бездоганна якість. М'які подвійні шви, посилена та функціональна фурнітура, ергономічний крій та вільне пошиття одягу Alive забезпечує власників максимальним комфортом у носінні. Навіть в умовах активної експлуатації та регулярного прання ваші покупки не втратять насиченість фарб, функціональність деталей, цілісність та естетичність. Неприємні катишки і нитки зі швів, що стирчать, не зіпсують зовнішній вигляд таких товарів.

Дивіться також інші мої оголошення.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 3/98
  • 4/104
Матеріал:
Трикотаж Бавовна
Сезон:
Літо

Схожі товари