Всі категорії
Додати товар

Куртка пальто для дівчинки lenne clara 140-170

2600 грн
Опис

Зимова куртка Lenne clara р .140, 146, 152, 158, 164, 170

Модель укорочена, приталена
У куртці 330 грам утеплювача ISOSOFT, розрахований на холодну зиму. Температурний режим: від 0 до -30 °C.
- Верхня тканина Active: вологонепроникна, вітронепроникна і водночас дихаюча, дозволить дитині тепло та комфортно почуватися під час зимової прогулянки.
У куртці застібки-блискавки закриті спеціальною планкою, а подовжий комір закриє шию дитини.
Усередині капюшона і всередині манжета – м´який приємний до тіла дитини велюр. Капюшон на кнопках, знімний, зі штучним хутром
Світловідбивні елементи
Тканина Active, основні властивості – вітрозахисна, тепла, повітропроникна, водовідштовхувальна, міцна, зносостійка. Вироби Active легкі за вагою, дитина може вільно рухатися та комфортно почуватися.
IsoSoft утеплювач нового покоління найвищої якості, його теплоізолююча структура складається з безлічі найтонших волокон, завдяки яким вироби мають чудові теплозахисні властивості, незважаючи на зовнішню тонкість утеплювача. . Isosoft не збивається - двостороннє полімерне покриття запобігає міграції волокон. Такий спосіб покриття збільшує зносостійкість одягу та дозволяє застосовувати Isosoft у поєднанні з будь-якими тканинами. Isosoft є універсальною основою для виробництва високоякісного одягу за рахунок таких властивостей, як відмінна еластичність, повітропроникність та м´якість. Утеплювач відповідає всім еко-стандартам якості – відсутність небезпечних для людини компонентів та гіпоалергенність. За рахунок цього Isosoft дуже часто використовують при виробництві теплого дитячого одягу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • 11/146
  • 10/140
  • 12/152
  • 13/158
  • 14/164
Матеріал:
Поліестер
Утеплювач:
Ізософт
Сезон:
Зима

Схожі товари