Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сукня breeze з фатиновою спідницею

70 грн -29% 50 грн
Опис

Симпатична, ніжна, двоколірна сукня з довгим рукавом і м'якою спідницею фатинової для маленької модниці від бренду Breeze.
Затишна сукня прямого силуету, пошита з м'якого, бавовняного, турецького трикотажу, з додаванням невеликого % еластану для підтримання форми виробу. Трикотаж гарної якості – тонкий, але щільний, приємний на дотик.
Верх сукні приємного молочного кольору, прикрашений милим принтовим малюнком котика та написом "meow PRINCESS". Принт якісний, кольоровий. Кругла горловина окантована еластичною трикотажною бейкою, у плечовому шві, зліва, є застібка на два перламутрови ґудзички, яка полегшить процес надягання.
Спідниця сукні тришарова, приємного, насиченого, рожево - персикового кольору. Нижня спідниця – бавовняний трикотаж, дві верхні (довші за нижню спідницю на 5 см) – м'який, задрапірований фатин, у тон нижній спідниці. Лінія з'єднання верху сукні зі спідницею не завдасть незручностей при перевдяганні, тому що вона еластична і добре тягнеться завдяки вставленій тонкій резиночці.
Прати та прасувати рекомендується з виворітного боку. Рекомендовано на зріст 86-92см на вік дитини 1,5 - 2-3 роки.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 2/92
  • 3/98
Продавець
laska86
laska86
Ізмаїл
78% виконаних замовлень
Була