Всі категорії
Додати товар

Костюмчик на дівчинку 92-98 см

300 грн
Опис

Дуууже гарнесенький костюмчик на дівчинку приблизно 2-3 рочки, але краще орієнтуватися на зріст дитинки 92-98см, бо всі дітки різні.
Спідничка, худі, лонгслів, футболочка.
Джинсова спідничка блакитного кольору, спереду принт з зайчиком і квіточками. Талія на резиночці. По боках 2 карманчики, прикрашені кружевом. Низ спіднички теж з кружевом. Гарно сідає на дівчинку.
Бренд Next.
Худі ніжно-блакитного кольору, спереду принт з дівчинкою у казковому лісі і надписом: I love playing with my friends... and skipping through the snow (в переводі: Я люблю грати з друзями... і стрибати по снігу). На рукавчиках манжетики, тому якщо буде трошки величеньке, їх можна підвернути. Горловинка гарно оброблена, тому не розтягується і не деформується. Також гарно виглядає під джинсики або лосинки.
Футболочка з коротким рукавчиком білого кольору з принтом спереду казкового морського світу. Є надпис: You're a star! (в переводі: Ти зірка!) Також підійде під будь-які джинси, спідничку, шортики, лосинки...
Лонгслів сірого кольору, спереду принт з дівчинкою і зайчиком. Ззаду застібується на 2 ґудзики, що дуже зручно. Також підійде під будь-які інші штанчики, спідничку, сарафан.
Бренд: ZARA, лінійка baby girl.
Речі замовляли з-за кордону, минулої весни коштували вони 24 євро без лонгсліва (його купляли окремо). Стан гарний, купляли в садочок. Останнє фото з якого робили замовлення, щоб можна було порівняти стан ( не деформовані, не запрані, принти цілі, не потріскані).
Підійде на будь-який сезон.
Цей look підходить під будь-яке взуття : кросівки, хайтопи, ботиночки, сапожки... Влітку під мокасинчики, босоніжки, туфлі...
300 грн

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 2/92
  • 3/98
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
milena2304
milena2304
Глухів
Була

Схожі товари