Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Неймовірна яскрава тепла куртка пуховик унікального італійського бренду moschino

388 грн
Опис

Неймовірна яскрава тепла куртка пуховик унікального італійського бренду Moschino, оригінал.
Куртка Moschino не тільки надійно захищає від негоди, а й забезпечує максимальний комфорт. Вона має ергономічний дизайн, який не стискує руху дитини, і дозволяє їй вільно пересуватися.Крім того, вона оснащена функціональними кишенями.
Принт додає виробу ошатність, залишаючи його практичним для повсякденного носіння. Капюшон на куртці оброблений хутром, яке відстібається. Капюшон також відстібний.Куртка застібається на блискавку, закриту вітрозахисною планкою( є незначний нюанс-на блискавці відсутня "собачка").Внутрішня частина рукавів на еластичній манжеті.
Така тепла курточка пуховик-це ідеальний вибір для тих, хто шукає найкращий захист від зимових умов. Її технічні характеристики, відмінний дизайн та функціональність роблять її найкращим другом у зимових пригодах. Тож нехай зимовий холод і сніг не лякають вас.
Потребує прання, в іншому в ідеальному стані.

Розмір: на 6/7років.
-довжина 58
- плечі 35
-пог 39
-рукав 46

Moschino - знаменитий італійський бренд, заснований в 1983 талановитим дизайнером Франко Москіно. Компанія Moschino прославилася на початку 90-х років. Її пропускним квитком у світ моди стали новаторські, барвисті, іноді ексцентричні вбрання. Під однойменною торговою маркою виготовляються стильний одяг, дорогі тканини, елітна парфумерія, товари для дому, аксесуари та ін. Одяг Moschino досі є лідером вінтажного ринку. Франко Москіно один із перших дизайнерів, який зрозумів, що поняття багатство і краса не рівнозначні і далеко не близькі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 6/116
  • 7/122
Сезон:
Зима Осінь Весна