Всі категорії
Додати товар

Кроки з ортопед устілкою тм calуpso р. 26,27 сірі з розовим

399 грн -26% 299 грн
Опис

о вашої уваги крокси з ортопед устілкою ТМ Calуpso для дівчат сірі з розовим як на фото. Незамінне взуття для пляжу, басейну, пісочниці.
Кроки виготовлені з матеріалу ЕVA (екологічно чистий спінений каучук):
легкий, ортопедичний (еластичний, пружний, гнучкий) зносостійкий і не викликає алегорії.
Якщо у дитини передумови до ортопеду захворювань, то Вам потрібне саме таке ортопедичне взуття для пляжу. На анатомічній устілці цих кроксів є м'які пухирці і викладка для стопи, під час ходьби відбувається м'який масаж стопи. Кроки неймовірно легкі та зручні, добре гнутися на пальчиках – дитина сама зможе їх одягати.
При виборі розміру рекомендую брати устілку на 0.5-0,7см менше зазначених вимірів і щоб ніжка була не більше зазначеного виміру. наприклад для ніжки 13.5 см оптимальний розмір 24, не рекомендую великих запасів, так як викладка на устілці буде не на місці і це вже на шкоду.
Вимірювання по устілці ( Загин не враховується)

Розмір 26-15,5 см
Розмір 27-16,3 см

ЯК ВИЗНАЧИТИ РОЗМІР:
Поставте обидві ніжки (в носках) на аркуш паперу, обведіть контури стопи. Виміряйте відстань від п'яти до виступаючого пальця. Якщо довжина стопи правої та лівої ніжки відрізняються – вибирайте найбільшу. Ортопеди рекомендують брати запас 5-7 мм для літнього взуття та 10-15 мм для зимового та осінньо-весняного.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Рожевий
Розмір:
  • 26
  • 27