Всі категорії
Додати товар

Розкішна дитяча куртка, дощовик, вітровка на флісі для дівчинки від tchibo (чібо),...

720 грн
Опис

Розкішна дитяча куртка, дощовик, вітровка на флісі для дівчинки від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 98-104 см, вказано 122-128 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3352).
__________________________
вказано 98-104 см см
напівобхват грудей - 36,5 см
напівобхват талії - 36 см
напівобхват внизу - 36 см
довжина від плеча - 42 см
рукав від ворота- 42 см
__________________________
вказано 122-128 см
напівобхват грудей - 42,5 см
напівобхват талії - 41 см
напівобхват внизу - 42 см
довжина від плеча - 49 см
рукав від ворота- 52 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Термодощовик, горошок
Номер замовлення: 640673

Дихаюча, вітро- та водонепроникна. Матеріал поверхні стійкий до тиску води до 5000 мм. Екологічно чистий evoPel з просоченням, закриті шви. М'яка, тепла внутрішня підкладка з мікрофлісу. Знімний капюшон і м'які манжети в рубчик. З тегом з іменем, який можна записувати. Декоративний відбивач. Виготовлений із переробленого матеріалу. Перевірено на наявність шкідливих речовин – сторонніми акредитованими інститутами.
Колір
Рожевий в коричневий горошок
матеріал
100% поліестер (перероблений)
Інші попередження
Розмір/Вік:
Розмір 98/104 (прибл. 2–4 Y)
Розмір 122/128 (прибл. 6–8 Y)
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 7/122
  • 8/128
  • 3/98
  • 4/104