Всі категорії
Додати товар

Зимовий комбінезон columbia блакитний з бузковим 3т

700 грн -29% 500 грн
Опис

Зимовий комбінезон Columbia omni - shield в хорошому стані. Дірок, плям, протертостей немає. З нюансів трохи поцарапані кпопки на куртці, можна зафарбувати білим лаком для ногтів і висушити в лампі. Я саме так рятую фурнітуру на якій є подряпини. Куртка бірюзова з фіолетовими вставками , напівкомбінезон бірюзового кольору. Розмір вказаний на бирці 3Т, підійде 2-3 роки. Ми одягали раніше, куртку вже з двох років. Все залежить від дитини, у нас велика дівчинка. Комбінезон складається з куртки і штанів-напівкомбінезона. Верхня частина штанів, куртки на блискавці. Покупаем ребенку комбезы фирмы Colambia и всегда довольны, ребенку удобно, он легкий, не сковывает движения быстро сохнет. Ребенок не выглядит в нем, в отличии от других комбезов, как космонавт.
Внутри штанины, снизу есть снегозащитная юбка - внутренний манжет на резинке, который одевается на ботинок. Бретели на липучках, дают возможность регулировать комбинезон по длине под рост ребенка.
Куртка на спині утеплена флісом. На манжетах рукавів є липучки, можна регулювати на кінці ручки. Капюшон регульований по глибині з допомогою липучки, це зручно при поганій погоді. Заміри відправлю за запитом. Дивіться інші мої обьявлени, є ще три комбінезона цієї фірми на вік 4Т, і один комбінезон 3Т. А також кілька курток фірми Columbia

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бірюзовий
  • Бузковий
Розмір:
  • 3/98
  • 2/92
Сезон:
Зима Осінь