Всі категорії
Додати товар

Яскраві фірмові комбіновані трекінгові сандалії keen waterproof-ша. 29 р.

475 грн
Опис

Компанія Keen стала просто унікальною завдяки тому, що взуття, вироблене цим каліфорнійським брендом, поєднує в собі величезну кількість переваг сучасних моделей взуття та трекінгових черевиків. Взуття Keen відоме у всьому світі багатьом шанувальникам активних видів відпочинку.
З'явилася торгова марка 2003 року в каліфорнійському місті Аламеда, а її засновниками стали Рорі Феєрст і Мартін Кін.
Товари американської компанії можна використовувати не тільки для спорту, але також для відпочинку та прогулянок містом та за його межами. Широкий асортимент товарів Keen свідчить про те, що кожен тут може знайти товари для себе.
Взуття бренда принципово відрізняється від іншого взуття своїми унікальними характеристиками. Відмітною особливістю такого взуття став посилений мисок, завдяки якому моделі можна активно використовувати в будь-яких умовах і за будь-якої погоди. Крім того, мисок забезпечує захист ніг від ударів та інших механічних впливів.
Додатковою перевагою є також і дуже гнучка підошва. Взуття Keen дає змогу нозі рухатися природно. Саме тому її практично неможливо відчути під час носіння.
Гарна амортизація дуже важлива під час довгих прогулянок. Фахівці компанії приділяють особливу увагу такій особливості взуття, тому в шльопанцях, черевиках і сандалях дуже комфортно під час піших прогулянок.
Продаються чудові сандалії для активного відпочинку знаменитого американського бренда Keen. Комфорт і захист у найкращих традиціях Keen покликані зробити максимально впевненим кожен ваш крок. Сандалії Clearwater можуть похвалитися зручною системою шнурівки, що забезпечить оптимальну посадку. Плоска підошва з різноспрямованим протектором акцентує природну гнучкість стопи й оптимізує зчеплення з землею.
Спеціальні дрібні прорізи на підошві забезпечують стійкість на гладких поверхнях. Анотомічна вставка для підтримки склепіння стопи.
Особливості:
посилення в зоні пальців ніг та інших місцях забезпечить захист від несподіваних ударів.
верх із поліестеру, що миється, забезпечує легке очищення від бруду
гідрофобні матеріали, забезпечують максимально швидке висихання сандаль
анатомічна конструкція строп
легка та швидка шнурівка за допомогою еластичного шнура
анатомічна проміжна підошва з піни Eva для амортизації та гнучкості, не допускає скручування на нерівній поверхні
антибактеріальне просочення підошви AEGIS Microbe Shiel
анатомічна устілка з піни EVA невисокої щільності для виняткового комфорту
сандалії можна прати в пральній машині (з невеликою кількістю мийного засобу на делікатному режимі, сушити на повітрі).
Взуття в ідеальному стані. Розмір 29. Довжина устілки — 18 см. Традиційно сандалії на широку стопу.
Модель унісекс.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
  • Жовтий
Розмір:
  • 29
Матеріал:
Текстиль
Сезон:
Літо